Betalinger

Der er mange forskellige regler og love om betalinger, og det kan være svært at vide, hvilke regler der gælder for dig. Hvis du har brug for hjælp til at forstå reglerne om betalinger, kan du få juridisk rådgivning.

Hvilke regler gælder for betalinger?

Der er mange forskellige regler for betalinger, afhængigt af hvilken type betaling det drejer sig om. Nogle af de mest almindelige regler omfatter:

  • Forbrugerbetalingsloven
  • Betalingsserviceloven
  • Lov om finansiel virksomhed
  • Lov om pengeinstitutter

Anden rådgivning end banken

Ofte vil det være naturligt at søge til banken når det omhandler betalinger. Men i modsætning til en uvildig rådgiver, har banken altid en økonomisk interesse i dig som kunde. Derfor vil rådgivning ofte gavne dig som betaler.

Økonomi og betaler kan være en svært emne at tale om. Hos os kan vi hjælpe med at få en gennemgang af dine betalinger og finde den bedste løsning og optimere din økonomi for dig. I stedet for at varetage bankens interesse, varetager vi udelukkende din.

Lad Lexly hjælpe dig med betalinger

Har du brug for hjælp og vejledning til betalinger og er du i tvivl om hvad der er bedst for dig? Ved at lade Lexly hjælpe dig hele vejen, sikrer du at du får den bedst mulige løsning til dit individuelle behov. Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter en sag, hvor du beskriver hvad du ønsker hjælp til. Hvis du har relevante papirer som skal vedhæftes, kan du også vedhæfte dem. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag os hos. 

Sagen vil blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i økonomisk rådgivning, så du er sikker på at få kompetence fagfolk på opgaven. Sagen og eventuelt tilhørende materiale bliver kigget igennem og vores jurister vil stille yderligere spørgsmål hvis det er nødvendigt. Du vil herefter modtage et eller flere tilbud på, hvordan opgaven vil blive løst for dig.

Ønsker du at acceptere en af løsningerne, accepterer du blot tilbuddet hvorefter sagsbehandlingen vil påbegynde. Du vil altid have det fylde overblik over hvilke omkostninger der er forbundet med sagen og du betaler først når behandlingen er afsluttet. 

Al sagsbehandling foregår online. På den måde har du altid overblik over hvad der sker i din sag.

Forskellige breve

Påkravsbrevet er et dokument, hvor afsender gør krav på x antal manglende udbetalinger/kroner. Brevet bliver sendt efter vedkommende har modtaget tre rykkerbreve.

Rykkerbrevet bliver anvendt, hvis man som kreditor har udstedt en regning til en kunde og vedkommende ikke betaler inden fristen. Det er vigtigt at din rykkerprocedure lever op til nuværende lovgivning hvis den skal være juridisk korrekt. I sidste ende vil det ende med en inkassosag, hvis skyldneren ikke betaler

Hvis du står i en situation vedrørende påkravsbrev eller rykkerbrev, står vi klar til at hjælpe dig med dine betalinger. Det er vigtigt med overblik og tryghed i økonomien.

Betalinger af medarbejdere

Har du medarbejdere, med et eget firmakort, kan det hurtigt blive besværligt at styre forskellige udlæg. Vores partner, Pleo, hjælper med dette. Tag et kig på dem, og få fordelagtige priser hus os, når du har tilmeldt dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan vores rådgivere hjælpe med?

Lexly tilbyder rådgivning til dine betalinger, enten i form af afvikling af eventuel gæld. Vi hjælper med at skabe overblik og lægger sammen en plan for dine betalinger.

Hvad er fordelen ved en uvildig rådgiver?

Der kan være penge at spare ved at søge hjælp hos en uvildig rådgiver til dine betalinger. På den måde sikrer du at dine egne interesser bliver varetaget og ikke bankens. Hos os bliver du klædt på til at tage de rigtige beslutninger.

Hvornår får man rykkerbrev?

Hvis du overskrider den rettidige betalingsdato for din regning, bliver betalingen ikke sendt til inkasso i første omgang. Du vil modtage et rykkerbrev fra virksomheden med en frist på 10 dage. Virksomheden må opkræve rykkergebyrer 3 gange på maksimum 100 kr.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis