LegalHero skifter navn til Lexly

Feature image

LegalHero skifter navn til Lexly ApS efter at være blevet en del af Lexly Gruppen sidste år. Navneskiftet viser vores fælles mål om at gøre juridisk hjælp tilgængelig for alle i Norden. Fusionen mellem LegalHero og Lexly var en vigtig begivenhed, og nu arbejder hele gruppen sammen i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Hvad betyder det for dig?

På den korte bane betyder det ikke så meget. Udover at du læser dette blogindlæg på lexly.dk, fremfor legalhero.dk, samt at vi har fået et nyt logo. Vores produktkatalog, priser, partnerskaber og alt andet, er præcis ligesom før.

Følg vores videre rejse

Vi har valgt at lukke ned for vores Instagram, Facebook og Twitter, og vil fremover koncentrere vores indsats på LinkedIn. Her har vi oprettet en ny side, som vi meget gerne vil invitere dig til at følge og holde dig opdateret på.

Følg Lexly Danmark på LinkedIn

Har du spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål til denne ændring, er du meget velkommen til at kontakte os på chatten eller give os et kald på 71 99 88 20. Vi vil meget gerne svare på alle spørgsmål, der måtte være i forbindelse med navneændringen.