Vi er glade for at kunne præsentere: Videochat

Feature image

Digitaliseringen af den juridiske rådgivningsoplevelse betyder, at man som klient kan modtage rådgivning til en pris, der er væsentligt under, hvad det almindeligvis koster at få rådgivning. Hos Lexly er vi dog meget bevidste om, at det ikke er uden udfordringer at digitalisere en en service som historisk set har været præget af personlige og tætte relationer blandt rådgivere og klienter.

Netop denne personlige og tætte relation blandt rådgivere og klienter sikrer, at man som klient har en tryghed i, at rådgiveren forstår alle aspekterne bag en given juridisk udfordring. Muligheden for en mundtlig dialog og for at kunne se hinanden i øjnene er helt essentielt for at kunne skabe en oplevelse, der er nærværende og tryg for klienter såvel som for rådgivere.

Vores rådgivere og klienter har længe efterspurgt muligheden for at kunne se hinanden i øjnene under rådgivningen. Det er en udfordring, da alt vores rådgivning foregår digitalt. Vi har derfor lyttet på vores rådgivere og vores klienter, og vi er meget glade for at kunne præsentere vores nyeste feature på platformen: VIDEOCHAT.

Videochat betyder, at vores kunder og klienter har mulighed for at se og tale med hinanden, uanset hvor de sidder henne i verden. Vi ser det som det bedste alternativ til at mødes, og vi håber, at dette tiltag kan være med til at gøre rådgivningen endnu mere tilgængelig og tryg.

Hvordan ser fremtiden for vores platform ud?

Videochat er blot ét af de skridt, vi tager i forbindelse med at gøre oplevelsen af at modtage juridisk rådgivning personlig. Det er helt afgørende for os, at vi leverer alle de nødvendige værktøjer til både vores rådgivere og klienter. Alle disse værktøjer skal være med til at sikre, at vi ikke går på kompromis med den del af oplevelsen, der gør det personligt og trygt at modtage digital juridisk rådgivning.

I fremtiden vil vi introducere endnu flere tiltag, som skal være med til at imødekomme alle de udfordringer, der er ved at digitalisere rådgivningsoplevelsen. Det skal være nemt, tilgængeligt og ikke mindst prisvenligt at få opfyldt sit juridiske behov, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde denne service. Netop disse kvaliteter i rådgivningsoplevelsen vil vi hos Lexly altid bestræbe os på at kunne levere til vores klienter såvel som for vores rådgivere. På denne måde håber vi på, at kunne være et endnu mere effektivt alternativ til den traditionelle levering af juridisk rådgivning. Vi glæder os til at høre om jeres oplevelser med vores nyeste feature: videochat.