Warm fik juridisk rådgivning hos LegalHero

Den danske startup, Warm, havde brug for juridisk assistance i forbindelse med lanceringen af deres hjemmeside og kontaktede derfor LegalHero, som stod klar til at hjælpe dem til en lav pris.

Behov

Warm er et softwarefirma, som leverer løsninger til musiker, så de har mulighed for at spore sig selv på airplays, og de monitorerer mere end 30 tusind i over 100 lande.

En uge inden Warm lancerede deres hjemmeside tilbage i 2017, krævede en række af deres partnere, at de fik lagt handelsbetingelser op på sitet. Og da de ikke havde de store juridiske kompetencer i virksomheden, var de nødsaget til at finde nogle eksternt, som kunne hjælpe dem hurtigt og ikke mindst med kort varsel.

Løsning

“Vi gjorde som alle andre. Vi googlede og blev derigennem præsenteret for LegalHero. Vi fandt derefter ud af, at vi skulle sende en case til dem, hvor de hjalp os med at skære det til, så de havde de korrekte juridiske rammer, hvorefter vi modtog tre forskellige tilbud,” fortæller CIO & co-founder hos Warm, Kristoffer Jensen og tilføjer:

“Vi valgte at takke ja, til ét af tilbudene. Samtidigt hjalp LegalHero os under hele forløbet. Før vi havde set os om, havde vi en handelsbetingelse på vores hjemmesiden og havde betalt en pris, der svarede til, hvad vi troede, var en timeløn”.

Resultat

På baggrund af det effektive og gode forløb med LegalHero, kan de hos Warm derfor også i høj grad anbefale dem til andre virksomheder, som står og mangler juridisk rådgivning.

“Jeg vil helt sikkert anbefale LegalHero til andre, især startups og mellemstore virksomheder som ikke har råd til at have juridisk bistand inhouse, der er det her en perfekt løsning,” fortæller Kristoffer Jensen.