Baggrund

Gennemgang af købstilbud

Står du og skal sælge eller købe en ejendom? Der er mange ting at tage stilling til som både køber og sælger ved fremlæggelse af købstilbud. Købstilbud indeholder typisk prisen for boligen, betingelser og vilkår. Det er vigtigt at have styr på alle relevante dokumenter, hvis man vil undgå ekstra udgifter.

Indhent uforpligtende tilbud
Vi sørger for at du har overblikket
Følg din sag online
Alle informationer er samlet ét sted
Alt er forsikret
Du kan trygt handle her

Priser fra

2.245 kr.

Inkl. moms

Hjælp til købstilbud
Sådan fungerer det
 • Få et uforpligtende tilbud.
 • Vi afklarer hvilken hjælp
  du behøver.
 • Du vælger selv hvornår
  du vil gå videre.
Vi har bl.a. været omtalt i
Logo Børsen Logo Berlingske Business Logo DR Logo Frederiksborgamtsavis Logo Djøfbladet

Hvad indeholder et købstilbud?

Et købstilbud om fast ejendom er et skriftligt dokument af købstilbud fra køber til sælger. I købstilbuddet beskrives de nærmere vilkår tilbuddet er betinget af og fastsætter vilkår for en eventuel handel. En købsaftale der alene er underskrevet af køber, betragtes som et købstilbud. Hvis du ønsker at købe en fast ejendom bør du ikke afgive bud før du har alle obligatoriske dokumenter som tilstandsrapport, elsynsrapport og informationer om ejerskifteforsikring.

Få gennemgået dit købstilbud

Det er uden tvivl en stor beslutning og samtidig en juridisk proces at få et boligkøb i hus. Det kan blive en dyr affære, hvis der ikke er styr på alle relevante papirer og kontrakter. I forbindelse med boligkøb skal der bl.a. udarbejdes godkendelsesskrivelse, tinglysning af skøde, refusionsopgørelse. Alle disse dokumenter kan indeholde fejl og mangler som kan koste dig dyrt. Derfor anbefaler vi, at få uvildige rådgivere til at kigge dine papirer igennem.

Hvis købsaftalen kun er underskrevet af den ene part (ofte køber), anses dette som et tilbud til sælger. Hvis du vælger at få rådgivere til at gennemgå dit købstilbud, vil alle relevante juridiske, økonomiske og byggetekniske dokumenter gennemtjekkes grundigt, så du bedst muligt kan udarbejde et købstilbud. Hvis begge parter er enige, skal der udarbejdes en købsaftale.

For at være sikker på hvad du går ind til, anbefaler vi at du benytter dig af uvildige rådgivere som udelukkende varetager dine interesse. Med vores hjælp kan du gå ubekymret ind i en bolighandel.

Hvis du sælger bolig

Det er ikke kun købere der har brug for vejledning i forbindelse med handlen. Hvis du som sælger modtager et købstilbud, er der ligeledes ting du skal være opmærksom på og forholde dig til. Vores rådgivere kigger alle relevante papirer igennem herunder, købstilbuddet og i sidste ende købsaftalen. Sammen drøftes de forskellige betingelser, forsikringer og din juridiske stilling i aftalen - så du et oplyst og sikkert grundlag at sælge din bolig på. Samtidig sørger vi også for at alle relevante papirer og oplysninger er afgivet til køberen, så handlen kan foregå på ordenlige vilkår.

Hvad er forskellen på købsaftale og købstilbud?

Købsaftalen er ikke bindende før begge parter har skrevet under. Indtil da er dokumentet udelukkende det købstilbud, som den interessede køber afgiver til sælger. Sælger er i den forbindelse ikke forpligtet til at sælge på de vilkår.

Gå ubekymret ind i din bolighandel

Har du brug for hjælp og vejledning om dit købstilbud og er du i tvivl om hvad der er bedst for dig? Ved at lade Lexly hjælpe dig hele vejen, sikrer du at du får den bedst mulige løsning til dit individuelle behov. Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter en sag, hvor du beskriver hvad du ønsker hjælp til. Hvis du har relevante papirer som skal vedhæftes, kan du også vedhæfte dem. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag os hos. 

Sagen vil blive lagt i udbud blandt vores jurister med boligrådgivning, så du er sikker på at få kompetente fagfolk på opgaven. Sagen og eventuelt tilhørende materiale bliver kigget igennem og vores jurister vil stille yderligere spørgsmål hvis det er nødvendigt. Du vil herefter modtage et eller flere tilbud på, hvordan opgaven vil blive løst for dig.

Ønsker du at acceptere en af løsningerne, accepterer du blot tilbuddet hvorefter sagsbehandlingen vil påbegynde. Du vil altid have det fylde overblik over hvilke omkostninger der er forbundet med sagen og du betaler først når behandlingen er afsluttet. 

Al sagsbehandling foregår online. På den måde har du altid overblik over hvad der sker i din sag. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et købstilbud?

Når du afgiver et købstilbud på en fast ejendom fastsættes vilkårene for et tilbud om køb af ejendom. Tilbuddet er fra den potentielle køber til sælger og det anbefales kraftigt man søger rådgivning før man afgiver sit bud.

Hvad er fordelen ved at afgive et købstilbud?

Ved et skriftlig tilbud skabes der forudsigelig og overblik mellem køber og sælger. På den måde er der klarhed over på hvilke vilkår handlen skal forløbes. Samtidig undgår du uenighed, tvister og ekstra omkostninger.

Hvornår bør man afgive et købstilbud?

Hvis du har fundet drømmeboligen og ønsker at afgive et tilbud, bør du ikke afgive bud før du har modtaget de obligatoriske dokumenter. De obligatoriske dokumenter består af en tilstandsrapport, elsynsrapport og informationer vedrørende ejerskifteforsikring.

Priser fra

2.245 kr.

Inkl. moms

Hjælp til købstilbud
Sådan fungerer det
 • Få et uforpligtende tilbud.
 • Vi afklarer hvilken hjælp
  du behøver.
 • Du vælger selv hvornår
  du vil gå videre.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis