Baggrund

Juridisk rådgivning ved salg af bolig

Står du og skal sælge din bolig? Boligsalg kan være en uoverskuelig proces for mange med indviklede regler og dokumenter. Det er vigtigt alle relevante regler og papirer er i orden – ellers kan det koste dig dyrt. Lexly står klar til at hjælpe netop dig.

Indhent uforpligtende tilbud
Vi sørger for at du har overblikket
Følg din sag online
Alle informationer er samlet ét sted
Alt er forsikret
Du kan trygt handle her

Priser fra

2.245 kr.

Inkl. moms

Hjælp til boligsalg
Sådan fungerer det
 • Få et uforpligtende tilbud.
 • Vi afklarer hvilken hjælp
  du behøver.
 • Du vælger selv hvornår
  du vil gå videre.
Vi har bl.a. været omtalt i
Logo Børsen Logo Berlingske Business Logo DR Logo Frederiksborgamtsavis Logo Djøfbladet

Hvad skal man være opmærksom på ved salg af bolig?

For mange mennesker er salg af bolig en stor økonomisk disposition med mange overvejelser. Mange regler skal iagttages og dokumenter skal færdiggøres, før du er klar til at sætte din bolig til salg. Først og fremmest skal du sørge for at have alle relevante oplysninger og dokumenter om din bolig. I den forbindelse er det essentielt at få tjekket energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport, som din kommende køber formentlig gør krav på. Herefter skal du være med til at prissætte din bolig enten med hjælp fra ejendomsmægler eller rådgiver. Få også et indblik i din egen økonomi, så du ved hvor mange penge salget kommer til at koste.

Når man skal sælge sin bolig, er det vigtigt at få den bedst mulige juridiske rådgivning. Der er mange ting, man skal være opmærksom på, og det kan være svært at navigere i det juridiske kompleks. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp til at sikre, at man ikke kommer til at overtræde nogle love eller regler, og at man får den bedst mulige pris for sin bolig.

Salg af bolig uden ejendomsmægler

Det kan være en dyr fornøjelse at benytte sig af en ejendomsmægler i forbindelse med hussalg. Det er ikke et krav, at du benytter en ejendomsmægler. I dag bruger folk, der ønsker at sælge deres bolig, i højere grad andre platforme uden om ejendomsmægleren. Der kan være penge at spare, især hvis du allerede har en kommende køber klar. Hvis du har fundet en potentiel køber skal der, ligesom ved brug af ejendomsmægler, udarbejdes en købsaftale. I så fald har du brug for en fagfolk til at sikre at juraen er på plads, så du nemt og sikkert kan få handlen i hus.

Hvad kan en rådgiver hjælpe med?

Foruden at en rådgiver kan sikre du overholder alt relevant lovgivning og papirer - kan en rådgiver ikke mindst skal tryghed i boligsalget. Ved salg af bolig kan der være mange tanker om alt fra udbudspriser, tilstandsrapport til forsikringer. Vores rådgivere hjælper dig med alt fra udarbejdelse af salgsopstilling, forhandlinger, indhentelse af dokumenter og udarbejdelse af eventuel købsaftale. Hvis køber og sælger bliver enige om en købsaftale, kan rådgiveren hjælpe dig med efterfølgende skøde og registrering hos myndighederne. Med en rådgiver i hånden har du tryghed i salget og ikke mindst et overblik.

Lad Lexly hjælpe dig med dit boligsalg

Har du brug for hjælp og vejledning til at sælge din bolig og er du i tvivl om hvad der er bedst for dig? Ved at lade Lexly hjælpe dig hele vejen, sikrer du at du får den bedst mulige løsning til dit individuelle behov. Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter en sag, hvor du beskriver hvad du ønsker hjælp til. Hvis du har relevante papirer som skal vedhæftes, kan du også vedhæfte dem. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag os hos. 

Sagen vil blive lagt i udbud blandt vores jurister med erfaring indenfor boligrådgivning, så du er sikker på at få kompetente fagfolk på opgaven. Sagen og eventuelt tilhørende materiale bliver kigget igennem og vores jurister vil stille yderligere spørgsmål hvis det er nødvendigt. Du vil herefter modtage et eller flere tilbud på, hvordan opgaven vil blive løst for dig.

Ønsker du at acceptere en af løsningerne, accepterer du blot tilbuddet hvorefter sagsbehandlingen vil påbegynde. Du vil altid have det fylde overblik over hvilke omkostninger der er forbundet med sagen og du betaler først når behandlingen er afsluttet. 

Al sagsbehandling foregår online. På den måde har du altid overblik over hvad der sker i din sag. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man være opmærksom på ved salg af bolig?

I forbindelse med hussalg bør du overveje om du ønsker at få en bestemt pris eller ønsker at boligen bliver solgt hurtigst muligt. Herudover bør du overveje om du ønsker en ejendomsmægler eller en rådgiver til at få styr på de juridiske dokumenter.

Hvad er et selvsalg?

Ved et selvsalg sælger du din bolig uden indblanding fra en ejendomsmægler. Selvsalget kan foregå på forskellige hjemmesider online, eller måske kender du allerede en interesseret køber. Ved selvsalget anbefales det at man søger juridisk rådgivning når der skal udarbejdes relevante papirer i handlen.

Hvad skal man være opmærksom på før et boligsalg?

Før du sætter din bolig til salg kan det være en god ide at tjekke hvad der sker på boligmarkedet. Boligmarkedet er kendt for at være varierende og udslagsgivende for, hvordan den generelle efterspørgsel er. Herudover bør du gøre din bolig attraktiv for købere, enten ved at rette småfejl, oprydning osv.

Priser fra

2.245 kr.

Inkl. moms

Hjælp til boligsalg
Sådan fungerer det
 • Få et uforpligtende tilbud.
 • Vi afklarer hvilken hjælp
  du behøver.
 • Du vælger selv hvornår
  du vil gå videre.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis