Baggrund

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling (engelsk)

Denne indkaldelse er en engelsk oversættelse af vores danske indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Den dækker dit selskab ind, så det lever op til lovkravene for generalforsamlingsindkaldelser og er udarbejdet til selskaber med engelsksprogede kapitalejere.

Du kan altid redigere i indkaldelsen efterfølgende og tilkøbe juridisk rådgivning hvad angår selve indkaldelsen eller afholdelse af generalforsamlingen.

Tager 10 minutter
Kan downloades med det samme
Genereres automatisk
Skræddersyet udfra dine svar
Tilkøb ekspertrådgivning
Vi finjusterer dokumentet til dig
Lav online
299 kr.
Med jurist
Fra 1.796 kr.

Pris

299 kr.

Ekskl. moms

Svar på nogle få spørgsmål og få din indkaldelse på engelsk indenfor 10 minutter.

Opret indkaldelse nu Betaling først til sidst
Sådan fungerer det
 • Svar på spørgsmålene i vores online formular.
 • På kun 10 min at får du et
  juridisk korrekt dokument.
 • Lav ændringer i
  dokumentet eller hent
  det som PDF.
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto

Hvad er en ekstraordinær generalforsamling?

Når der i et selskab skal træffes haste-beslutninger, som kun kan træffes på den årlige generalforsamling, kan der være behov for i stedet at afholde en såkaldt ekstraordinær generalforsamling. Dette sker ved en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling (engelsk). Den ekstraordinære generalforsamling afholdes udenom den årlige "ordinære" generalforsamling. 

Den ekstraordinære generalforsamling erstatter ikke den ordinære generalforsamling. Den vil som regel være kortere og mere specifikt indsnævret på at behandle de konkrete beslutninger, som skal træffes.

Hvad er forskellen fra en ordinær generalforsamling?

Til forskel fra en ordinær generalforsamling behandles der på en ekstraordinær ikke de almindelige emner. Det betyder også, at kapitalejerne selv kan bestemme, hvad der skal træffes beslutninger om på den ekstraordinære generalforsamling, hvorimod der ved en ordinær generalforsamling er en række krav til, hvad der skal besluttes.

Lav din indkaldelse med Lexly

Med vores smarte dokumentgenerator kan du lynhurtigt og billigt lave din 100% juridisk gyldige indkaldelse til dit selskabs ekstraordinære generalforsamling. Alt du skal gøre er at besvare spørgsmålene i generatoren – og så vil du kunne følge med i, hvordan din indkaldelse blive genereret løbende.

Du vil altid have mulighed for at kunne få hjælp fra en af vores juridiske eksperter undervejs eller efter, at du har færdiggjort din indkaldelse – og vores eksperter har desuden mange års erfaring med selskabsret, generalforsamlinger og at agere dirigent, hvis behovet skulle opstå.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en ekstraordinær generalforsamling?

Den ordinære forsamling finder sted en gang om året. Hvis man har behov for en yderligere generalforsamling, kan man indkalde til en ekstraordinær forsamling. Her bliver de obligatoriske punkter ikke behandlet, men der bliver i højere grad taget stilling til bestemte problemstillinger.

Hvornår afholdes den ekstraordinære generalforsamling?

Der er intet lovkrav om at holde en ekstra generalforsamling. Som udgangspunkt er det selskabets vedtægter som afgør, hvornår der skal indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, og hvem der har bemyndigelse til det

Hvordan indkalder man til ekstraordinære generalforsamlinger?

Når en generalforsamling finder sted, skal der altid ske en indkaldelse til disse - en indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling (engelsk). Ved en ekstraordinær generalforsamling skal der foretages indkaldelse seneste to uger før, at forsamlingen finder sted og tidligst fire uger før. Det er ofte beskrevet i selskabets vedtægter, hvem der kan indkalde til de ekstraordinære generalforsamlinger. Husk Lexly ligeledes kan hjælpe på engelsk.

Lav online
299 kr.
Med jurist
Fra 1.796 kr.

Pris

299 kr.

Ekskl. moms

Svar på nogle få spørgsmål og få din indkaldelse på engelsk indenfor 10 minutter.

Opret indkaldelse nu Betaling først til sidst
Sådan fungerer det
 • Svar på spørgsmålene i vores online formular.
 • På kun 10 min at får du et
  juridisk korrekt dokument.
 • Lav ændringer i
  dokumentet eller hent
  det som PDF.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis