Det hele handler om at levere juridisk rådgivning på en ny måde

Kristian og Oscar

Hvorfor Lexly?

I 2016 stiftede Oscar og Kristian LegalHero. I dag hedder vi Lexly, men ideen om at levere juridisk rådgivning på en ny måde, er forblevet den samme.

Slut med kaffemøder i Nordhavn, uigennemskuelige processer og en faktura, der altid overrasker. Negativt.

Med Lexly bliver hele den gamle model gentænkt og opdateret til den digitale tidsalder.

Måden vi indretter vores arbejdsmarked på er under forandring. Ikke nok med at private og virksomheders købemønster bliver mere digital, så bliver måden vi arbejder på også.

I 2022 blev LegalHero opkøbt af Lexly Group, som deler visionen om at gøre juridske service nemt tilgængeligt for alle. Lexly Group opererer, ud over Danmark, også i Lexly Sweden og Lexly Norway.

Ved at bygge et platform, der kan lade juristerne fokusere på at være jurister og samtidig gøre oplevelsen mere smidig på begge sider af bordet, kan vi på samme tid give begge parter det bedst mulige udgangspunkt for at levere og modtage juridisk rådgivning.

Hertil tror vi, at flere og flere jurister i fremtiden gerne vil arbejde med de opgaver de selv vælger og selv strukturere deres tid.

Samtidigt køber flere og flere virksomheder ind på ideen om at kunne få adgang til specialiserede eksperter på en simpel og transparent måde.

Hos Lexly vil vi gerne udvikle fremtidens arbejdsplatform for juridiske services, hvor erfarne jurister kan arbejde sammen med spændende projekter, uden nogensinde at skulle bekymre sig om administration, fakturaer og alt det andet bøvl.

Vi tror, at fremtidens arbejdsmarked vil ændre sig og vi vil gerne være jernbaneskinnerne, der bærer fremtidens jurister ind i den digitale virkelighed.

Nyhavn

Teamet bag Lexly Danmark

Vores team består af nogle folk, der er gode til noget med computere og nogen der er gode til noget med paragrafer.

Oscar Almstrup
Co-Founder

Kristian Anker
Co-Founder

Jimmy Poulsen
Head of Engineering

Elizabeth le Dang
Head of Sales and Operations

Christian Burfelt
VP of Product Marketing

Tobias Knudsen
Fullstack Developer

Andjalis Dalhoff Behbahani
Product Manager & Legal Service Developer

Jacob Pajor
Head of Product Design

Sabrina Jonassen
Customer Success Manager