Årsrapport

Årsrapport en fællesbetegnelse for årsregnskab, eventuelt koncernregnskab, ledelsesberetning, ledelsespåtegning samt eventuelt supplerende beretninger.

Relaterede ord

Kontradiktion

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal en virksomhed offentliggøre en årsrapport?

En virksomhed skal offentliggøre en årsrapport hvert år. Dette skal gøres inden for 90 dage efter udgangen af ​​virksomhedens regnskabsår.

Hvordan kan man få adgang til en virksomheds årsrapport?

De fleste virksomheder offentliggør deres årsrapporter på deres hjemmeside eller på deres investor relations-websted. De kan også offentliggøres på deres sociale mediekanaler eller gennem andre offentliggørelseskanaler.

Hvad er en årsrapport?

En årsrapport er et dokument, der indeholder en virksomheds finansielle og økonomiske data for et år. Det indeholder ofte oplysninger om virksomhedens indtægter, udgifter, indtjening, egenkapital og gæld.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis