Adhæsionsaftale

En adhæsionsaftale kaldes også en tilllægsaftale, og er oftest aftaler, der indgået som supplement til en allerede eksisterende kontrakt eller aftale mellem to eller flere parter.

Relaterede ord

Adhæsionskontrakt

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår bruges adhæsionsaftaler?

Adhæsionsaftaler bruges, når parterne i en eksisterende aftale ønsker at tilføje eller ændre bestemmelser i den oprindelige kontrakt uden at ændre kontrakten som helhed.

Hvordan påvirker en adhæsionsaftale den oprindelige aftale?

En adhæsionsaftale supplerer og ændrer den oprindelige aftale i overensstemmelse med de nye bestemmelser, der er aftalt mellem parterne. Dette kan omfatte ændringer i vilkår, tidsfrister, priser eller andre aspekter af aftalen.

Kan en adhæsionsaftale ændre vilkårene i den oprindelige aftale?

Ja, en adhæsionsaftale kan ændre vilkårene i den oprindelige aftale, så længe alle parter er enige om ændringerne og underskriver tillægsaftalen.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis