Databasebeskyttelse

Databeskyttelse er den beskyttelse af databaser, som ophavsretten yder for fremstilleren af en database, jf. ophavsretslovens § 71.

Relaterede ord

EDI

Ofte stillede spørgsmål

Hvem beskytter ophavsretten i forbindelse med databaser?

Ophavsretten beskytter fremstilleren af databasen, hvilket betyder den person eller organisation, der har lavet databasen.

Hvad er formålet med databeskyttelse?

Formålet med databeskyttelse er at beskytte fremstillerens rettigheder over databasen, forhindre uautoriseret kopiering eller anden misbrug.

Hvordan påberåber man sig databeskyttelse ifølge ophavsretsloven?

For at påberåbe sig databeskyttelse ifølge ophavsretsloven, skal man kunne bevise, at man er den oprindelige fremstiller af databasen.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis