Deep linking

Deep linking er en betegnelse for en henvisning til en specifik information på et internet-site, som aktiveres ved, at brugeren skyder genvej uden om dets øverste niveau.

Relaterede ord

Eksemplarret

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med deep linking?

Formålet med deep linking er at give brugerne direkte adgang til den specifikke information eller ressource, de søger på et websted, uden at skulle navigere gennem flere niveauer af hjemmesiden.

Er deep linking lovligt?

Deep linking er normalt lovligt, medmindre det krænker ophavsret eller andre immaterielle rettigheder. Hvis deep linking krænker ophavsret eller andre immaterielle rettigheder, kan det betragtes som en ulovlig handling.

Hvordan kan deep linking anvendes i markedsføring?

Deep linking kan anvendes i markedsføring ved at henvise direkte til specifikke produkter eller tjenester på et websted. Dette kan øge trafikken til webstedet og forbedre brugeroplevelsen, da brugerne hurtigt kan finde det, de leder efter.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis