Ejendomsdom

En ejendomsdom er en dom, som ejeren af en ejendom kan få, hvis der er nogen, der ikke kan oplyse din adkomst til ejendommen. Ejendomsdom dækker ikke over, hvad der sker indenfor en ejendom, men kun over adgangen til ejendommen.

Ejendomsdom kan f.eks. være relevant, hvis du ejer en grund, som nogen forsøger at komme ind på uden din tilladelse. I sådanne tilfælde kan du få en ejendomsdom, som giver dig ret til at forlange, at den pågældende forlader grunden.

En ejendomsdom kan også være relevant, hvis du ejer en ejendom, som nogen forsøger at tage i besiddelse uden din tilladelse. I sådanne tilfælde kan du få en ejendomsdom, som giver dig ret til at forlange, at den pågældende forlader ejendommen.

En ejendomsdom kan endvidere være relevant, hvis du ejer en ejendom, som nogen forsøger at bruge til noget, som du ikke ønsker, f.eks. afholdelse af et festligt arrangement. I sådanne tilfælde kan du få en ejendomsdom, som giver dig ret til at forlange, at den pågældende stopper med at bruge ejendommen til det, som du ikke ønsker.

En ejendomsdom kan altså være relevant i mange forskellige situationer, hvor der er nogen, der udøver ulovlige aktiviteter på din ejendom uden din tilladelse.

Relaterede ord

Forladt arv

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan en ejendomsdom være relevant?

En ejendomsdom kan være relevant, hvis nogen forsøger at komme ind på, tage i besiddelse af, eller bruge din ejendom uden din tilladelse, f.eks. ved ulovlig adgang, besiddelse eller afholdelse af arrangementer, som ejeren ikke ønsker.

Hvad kan en ejendomsdom bruges til?

En ejendomsdom kan bruges til at give ejendomsejeren ret til at forlange, at en person forlader ejendommen, stopper med at bruge ejendommen til uønskede formål eller ophører med andre ulovlige aktiviteter på ejendommen.

Hvad er en ejendomsdom?

En ejendomsdom er en dom, som ejeren af en ejendom kan få, hvis der er nogen, der ikke kan oplyse din adkomst til ejendommen. Den dækker over adgangen til ejendommen og kan bruges til at beskytte ejendomsejeren mod ulovlige aktiviteter på deres ejendom.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis