Ejendomsindskrækning

Et forbehold, der dækker over, at en landbrugsejendoms bygninger er for omstændige til at kunne varetage driften af den resterende ejendom som konsekvens af, at der er blevet afstået areal typisk som følge af ekspropriation.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er konsekvensen af en ejendomsindskrækning?

Konsekvensen af en ejendomsindskrækning er, at landbrugsejendommens bygninger bliver for store til at kunne varetage driften af det resterende jordareal, der er tilbage efter at noget af arealet er blevet eksproprieret.

Hvordan kan en ejendomsindskrækning opstå?

En ejendomsindskrækning kan opstå, hvis en del af en landbrugsejendoms jordareal bliver eksproprieret, for eksempel i forbindelse med offentlige byggeprojekter eller naturbeskyttelsesinitiativer. Det efterlader ejendommens bygninger for store eller for dyre at vedligeholde i forhold til det resterende jordareal.

Hvad betyder det, når man siger, at bygningerne på en landbrugsejendom er for "omstændige"?

Når bygningerne på en landbrugsejendom beskrives som for "omstændige", betyder det typisk, at bygningerne er for store eller for dyre at vedligeholde i forhold til den mængde jord, der er tilbage til at drive landbrug på.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis