Eksemplarret

En anden betegnelse for ophavsret. Begge dele dækker således over den ret, som ophavsmanden har til et givent produkt. Denne ret gælder b.la. retten til at producere, markedsføre samt at offentligt udstille det givne produkt, der er dækket af ophavsret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder "eksemplarret"?

Eksemplarret er en anden betegnelse for ophavsret, som dækker over den ret, ophavsmanden har til et givent produkt.

Hvilke rettigheder har ophavsmanden ifølge eksemplarret?

Ophavsmanden har retten til at producere, markedsføre og offentligt udstille det givne produkt, der er dækket af ophavsret.

Hvad er formålet med eksemplarret?

Formålet med eksemplarret er at beskytte ophavsmandens rettigheder og sikre, at de har kontrol over deres værker samt mulighed for at drage økonomisk fordel af dem.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis