Ekstraordinært afdrag

Et afdrag på et lån, der beløbsmæssigt er større end det aftale beløb, der skal forfalde i indeværende termin.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et ekstraordinært afdrag?

Et ekstraordinært afdrag på et realkreditlån koster normalt omkring 750 kr. Det konkrete beløb, der nedbringes på boliglånet, skal fratrækkes gebyret for det ekstraordinære afdrag. Et sådant afdrag beløber sig typisk til omkring 750 kr.

Kan man afdrage ekstra på banklån?

Ja, det er muligt at afdrage ekstra på banklån i Danmark. Ekstraordinære afdrag kan inkluderes i forskellige typer af købsaftaler, herunder boliglån. Dette giver låntageren mulighed for at betale mere tilbage på lånet, når de har ekstra penge til rådighed. Dette er en bekvem mulighed for at reducere lånesaldoen hurtigere.

Kan man altid indfri til kurs 100?

Ja, hvis du har et fastforrentet lån, har du konverteringsret ved indfrielse af lånet. Dette betyder, at du kan indfri lånet til kurs 100, uanset markedskursen. Dette sikrer, at du ikke betaler mere end lånets restgæld ved indfrielse.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis