Forsikringstager

Den person eller virksomhed, der står anført som forsikringstager i den pågældende forsikringsaftale, og som således indgår aftale med forsikringsselskabet.

Hvordan bliver man forsikringstager?

Man bliver forsikringstager, når man indgår en forsikringsaftale med et forsikringsselskab. Forsikringstager er den person eller virksomhed, der står anført som forsikringstager i den pågældende forsikringsaftale.

Hvilke forpligtelser har man som forsikringstager?

Man har forskellige forpligtelser, når man er forsikringstager. Man skal bl.a. betale forsikringspræmien, og man skal oplyse forsikringsselskabet om skader og ændringer, der kan have betydning for forsikringen.

Hvad sker der, hvis man ikke overholder sine forpligtelser som forsikringstager?

Hvis man ikke overholder sine forpligtelser som forsikringstager, kan det få konsekvenser for forsikringen. Forsikringsselskabet kan bl.a. opsige forsikringen eller nægte at udbetale erstatning.

Relaterede ord

Ulykkesforsikring

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis