Maskinklausul

Hvad er en maskinklausul?

Det er en klausul, der findes i en kontrakt for salg af en maskine. Maskinklauslen siger, at sælgeren af maskinen er ansvarlig for at afhjælpe eventuelle fejl med den leverede maskine. Med en maskinklausul undgår man dermed de almindelige mangelbeføjelser, der findes i kontrakter.

Hvorfor er der behov for en maskinklausul?

En maskinklausul kan være nødvendig, hvis man ønsker at sikre, at der er en sælger af en maskine, der er ansvarlig for at afhjælpe eventuelle fejl med den leverede maskine. Maskinklauslen sikrer således, at man ikke behøver at gå igennem de almindelige mangelbeføjelser for at få hjælp til at afhjælpe en fejl med en maskine.

Hvilke forpligtelser er der forbundet med en maskinklausul

For sælger

Den giver sælgeren en række forpligtelser. Sælgeren skal sikre, at maskinen fungerer korrekt, og at eventuelle fejl bliver rettet. Sælgeren skal også sørge for, at der er tilstrækkelig dokumentation for maskinen, så køberen kan bruge den korrekt.

For køber

Den giver køberen en række rettigheder. Køberen har ret til at få hjælp til at afhjælpe en fejl med en maskine, og køberen har også ret til at få erstatning for eventuelle skader, der opstår på grund af en fejl i maskinen.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis