Udbud af offentlige kontrakter

Myndigheders indgåelse af kontrakter med private aktører om offentlige anskaffelse af varer og tjenesteydelser betegnes et udbud af offentlige kontrakter.

Relaterede ord

Begrænset udbud

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal en kontrakt i udbud?

En kontrakt skal i udbud, når den er gensidigt bebyrdende og indgås mellem en eller flere økonomiske aktører og en eller flere ordregivende myndigheder. Udbudsloven gælder for alle offentlige kontrakter, mens kontrakter om ordregivers salg af aktiver, levering af ydelser eller modtagelse af gaver ikke er omfattet af loven. Det er vigtigt at følge denne proces for at sikre fair konkurrence og gennemsigtighed i offentlige indkøb.

Hvornår skal en offentlig opgave i udbud?

Offentlige opgaver vedrørende regionale, kommunale og offentligretlige organer skal normalt udbudsgives i EU, hvis kontraktsummen overstiger 1.558.409 kr. eller 596.520 kr. for en delydelse. Disse beløbsgrænser, også kendt som tærskelværdier, opdateres løbende.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis