Boardmeter x LegalHero

Boardmeter er det førende digitale værktøj til evaluering af bestyrelser. Bestyrelsesevalueringer af høj kvalitet, til en overskuelig pris. Vores mission er at udvikle bestyrelser ved at give dem adgang til best practice bestyrelsesevalueringer i topklasse.

I samarbejde med Nordens førende digitale platform for juridiske services; Lexly tilbydes Boardmeters kunder adgang til højkvalitets digitale og personlige ydelser relateret til bestyrelsesarbejdet.

  • Boardmeters kunder opnår mulighed for 15 minuters gratis personlig behovsafklarende samtale hos Lexly ekspert
  • Boardmeters kunder opnår efterfølgende 10% rabat på personlig rådgivning fra Lexly jurist, såsom “ejeraftale med jurist” og “warrantordning med jurist”
  • Boardmeters kunder opnår yderligere 20% rabat på udvalgte SmartDocs.

Se mere nedenfor. Alle priser er ex. moms

Boardmeter logo

Dine tilbud

Personlig rådgivning

Lad os hjælpe dig videre. Opret din sag gratis og få 10% rabat på hele sagen


Start her

Bestyrelseskontrakt

På trods af at det ikke er et lovkrav at have en bestyrelse (i anpartsselskaber), vælger de fleste selskaber at have en bestyrelse. Når der skal indsættes en bestyrelse gøres dette på selskabets generalforsamling, og der udarbejdes en bestyrelseskontrakt til at regulere ansættelsesforholdet for hver enkelt bestyrelsesmedlem. LegalHeros bestyrelseskontrakt sikrer dig, at du ikke overser noget.


Pris 349 279 kr.

Start her

Forretningsorden

En bestyrelse er forpligtet til at udarbejde en forretningsorden. En forretningsorden er et dokument, der beskriver, hvad arbejdet som et bestyrelsesmedlem omfatter. Bestyrelsen afgør selv, hvor detaljeret man vil udforme forretningsordenen. I nedenstående artikel er nævnt nogle punkter til overvejelse.


Pris 649 519 kr.

Start her

Beslutningsreferat (ordinær generalforsamling)

Det er et lovkrav, at der udarbejdes et beslutningsreferat hver gang, at dit selskab afholder en generalforsamling. Beslutningsreferatet beskriver, hvad der er blevet bestemt på generalforsamlingen, og det er derfor vigtigt, at det korrekt angiver de punkter, som enhver generalforsamling kommer ind på (årsopgørelse, valg af bestyrelse mv.).


Pris 299 239 kr.

Start her

Beslutningsreferat - ny direktør

Når en virksomhed skal have ny direktør, er der nogle juridiske krav, som skal overholdes. Hvordan ændringen af direktøren finder sted, vil afhænge af om selskabet har en bestyrelse eller ikke. Bliv klogere på hvilke regler der gælder for din virksomhed og om din kommende direktør skal ansættes af bestyrelsen eller tilsynsrådet.


Pris 349 279 kr.

Start her

Beslutningsreferat - ny revisor

Nogle gange foretages der ændringer i virksomheder og selskaber, som en normal del af virksomhedens udvikling. Måske står din virksomhed overfor et revisorskifte - måske fordi revisoren afsættes i utide eller fordi hvervet er udløbet. I så fald stiller lovgivningen nogle regler for, hvordan dette skal foregå.


Pris 349 279 kr.

Start her

Beslutningsreferat - ændring af regnskabsår

Omlægning af regnskabsår kan for nogle virksomheder være en nødvendighed og hos andre være frivilligt. Omlægningen af regnskabsår kan bl.a være begrundet i at man ønsker et mere hensigtsmæssigt tidspunkt for medarbejdere og ledelse, eller også kan det være begrundet i kommercielle forhold. Uanset årsag, skal du være opmærksom på flere elementer.


Pris 349 279 kr.

Start her

Beslutningsreferat - ændring af selskabsnavn

Passer virksomhedens navn ikke længere til virksomheden ydelser/produkter eller ønsker virksomheden blot fornyelse? Hvis du ønsker at ændre virksomhedens navn kræver det først og fremmest at der udarbejdes et beslutningsreferat, hvorefter selskabets vedtægter ligeledes skal ændres. Hos LegalHero hjælper vi dig hele vejen.


Pris 349 279 kr.

Start her

Beslutningsreferat - ændring af tegningsregel

Tegningsreglen bestemmer hvilke personer der kan indgå bindende juridiske aftaler på selskabets vegne. Selskabets tegningsregel vil typisk fremgå af selskabets vedtægter. Hvis du er i tvivl om, hvordan tegningsreglen ændres i praksis, hjælper LegalHero dig i mål med selskabsændringen.


Pris 349 279 kr.

Start her


Logo Lexly

Med Lexly bliver hele den gamle model gentænkt og opdateret til den digitale tidsalder.

Læs mere ->

Har du brug for hjælp?

Ring til +45 71 99 88 20