Dirigent-løsning. Generalforsamlinger man ser frem til

Boardplace og Lexly skaber gnidningsfrie generalforsamlinger sammen

Lexly Logo Partner Logo

Hvad enten I selv vil stå for det hele selv eller outsource alt

Et godt partnerskab giver værdi hele vejen rundt. Derfor udkommer Boardplace og Lexly nu med endnu flere produkter og løsninger i kampen for gnidningsfrie og optimale generalforsamlinger i virksomheder og foreninger.

Kontakt Boardplace eller Lexlys kundeservice enten på chat eller mail og få adgang til en verden af gnidningsløse generalforsamlinger og relevante rabatter.

Dirigent-løsning. Turn-key

Først og fremmest tilbyder vi en turn-key online dirigent-løsning, hvor Boardplace sammen med Legalhero sørger for, at:

  1. Stille med jurist, der dirigerer generalforsamlingen - i op til 2 timer
  2. Udfærdige beslutningsreferat
  3. Opdatere vedtægtsændringer inkl. registrering hos Erhvervsstyrelsen (ex. gebyr)

Dirigent-løsningen bestilles til en fast lav "pakke-pris". Hvis generalforsamlingen tager mere end 2 timer, faktureres per løbende time efter Lexly's faste fair timepriser incl. rabat som følge af Boardplace samarbejdet.

Vedtægtsændringer med jurist. Assistance

Ønsker I selv at afholde generalforsamlingen, men ønsker hjælp til opdatering og registrering af vedtægtsændringerne af jurist, så kan dette også outsources til attraktiv fast fair pris.

Beslutningsreferat. DIY

Hvis I selv ønsker at dirigere og afholde generalforsamlingen, har I stadig mulighed for at gøre processen beslutningsreferatet mere smidig. Her kan Boardplace x Lexly's skræddersyede skabelon til beslutningsreferat benyttes til en aftalt fast fair pris.

Kontakt Boardplace eller Lexlys kundeservice enten på chat eller mail og få adgang til en verden af gnidningsløse generalforsamlinger.

Se flere Boardplace x Lexly løsninger her.

Malene Linderoth
CEO, Boardplace A/S

Partner Logo

“Når vi har valgt at have et partnerskab med LegalHero, så er det for at kunne tilbyde vores kunder en god oplevelse, når de skal afholde deres generalforsamling. Vores digitale platform kan håndtere alt det praktiske, men LegalHero kan tilbyde den juridiske hjælp, der ofte behøves for at få opdateret vedtægter eller dirigere en generalforsamling. LegalHero gør juridiskhjælp let tilgængelig og når det behøves”