Lexly samarbejder med Visma e-conomic

Sammen gør Lexly og e-conomic hverdagen lettere for SMV'er

Lexly Logo Partner Logo

Danmark mest populære regnskabsprogram e-conomic og deres 160.000 brugere har adgang til Lexly's mere end 150 jurister til en fast, lav timepris og online kontraktskabeloner. Samt skræddersyede løsninger, der gør små- og mellemstore virksomheders hverdag lidt nemmere.

e-conomic er ejet af Visma, som hver dag hjælper flere end en million små og store virksomheder i hele Europa med effektiv forretningssoftware.

Har du spørgsmål?

Få klar besked om værdien i enterprise partnerskaber med Lexly. Du er også velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem Visma e-conomic og Lexly.

Anders Stace Brasholt
Team Lead, Lead Generation

Partner Logo

“Det kræver tid og overblik at komme godt fra start med en ny virksomhed. Og med vores samarbejde med LegalHero kan vi tilbyde vores kunder den optimale start ved at håndtere stiftelsen af deres nye virksomhed. LegalHeros platform gør det nemt og hurtigt at stifte en virksomhed og samtidig få den nødvendige juridiske hjælp undervejs. Det frigiver tid, som vores kunder kan bruge på det, som de er bedst til –  nemlig af drive og udvikle deres virksomhed.”