Juridisk rådgivning via kompasbank navigator

Som kunde i kompasbank kan små og mellemstore virksomheder endelig få styr på kontrakter og jura med fuld gennemsigtighed og prissikring via nordens største juridiske platform, Lexly.

Lexly Logo Partner Logo

kompasbank er en helt ny erhvervsbank. kompasbank skiller sig ud fra mere traditionelle banker ved at have opbygget en ny digital infrastruktur, som strømliner og effektiviserer alle sider af forretningen. Platformen giver banken mulighed for at bruge moderne, digitale redskaber til at indsamle og behandle data mere effektivt samt indgå partnerskaber til fordel for virksomhedskunderne.

Nordens største juridiske platform

I denne kontekst har kompasbank og Lexly indgået samarbejde om at tilbyde små og mellemstore virksomheder online juridisk rådgivning, online aftaler og juridisk overblik på fremtidens juridiske platform.

Som altid med fuld gennemsigtighed og prissikring samt fordelagtig rabat gennem kompasbank x Lexly samarbejdet.

Højkvalitets skabeloner og rådgivning

Lexly har en række kontrakter klar til brug for dig eller din virksomhed. Download din skabelon med det samme, udfyld og underskriv den eller få hjælp af vores jurister til at udfylde dem korrekt.

Espen Molin
Head of Marketplace

Partner Logo

“Med navigator, er det løsninger fra den digitale toolbox inden for alt fra administration, rapportering og jura til salg og marketing, som kan hjælpe virksomhedsejerne og virksomhedslederne med at frigøre væsentlige mængder af tid – og her ser vi LegalHero som en partner, der netop kan det”