Kunder hos Pleo hjælpes på vej af Lexly

Lexly og Pleo samarbejder om at gøre livet lettere for SMV'er, når der skal være orden i juraen. Derfor har vi indgået et samarbejde, der giver Pleo's kunder adgang til en række fordele.

Lexly Logo Partner Logo

Lexly og Pleo vil gøre det lettere at være virksomhed

Hos Lexly vil vi gerne gøre det lettere for SMV'er at navigere i junglen af jura og kontrakter. Vi ved at mange virksomheder foretrækker at bruge tid på deres kunder og medarbejdere, fremfor at bruge tid på jura.

Derfor udviklede vi Lexly, der skal gøre det lettere og mere transparent, når man skal have styr på sine juridiske forhold. Det gør vi ved at kombinere det bedste fra teknologiens og juraens verden, så man som kunde kun betaler for den "rene vare" uden alt for meget omsvøb.

Med samme mentalitet har Pleo valgt, at det skal være lettere for virksomheder at holde styr på bilagene så der ikke kommer rod i regnskabet. Og det vil vi gerne støtte op om.

Sådan fungerer det

Derfor har vi besluttet at give Pleo's kunder adgang til en fordelagtig pris på vores smarte skabeloner , så de for alvor kan holde fokus, der hvor det virkelig er vigtigt, samtidig med, at de kan have styr på juraen.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores produkter eller generelt bare er nysgerrig kan du altid fange os på vores chat, eller række ud til Christian Meldgaard, der er ansvarlig for partnerskaber hos Lexly på cm@legalhero.dk eller tlf. ‭71 99 88 20.