Tobi og Lexly tilbyder fordele for hele familien

Lexly og Tobi hjælper hele familien med at få styr på dokumenter og fremtidssikring

Lexly Logo Partner Logo

Tobi hjælper familier med at give deres børn den bedste start på livet. Sammen med Lexly tilbyder Tobi nu også populære juridiske services, der knytter sig til familiens behov.

Eksempelvis er gaver fra familie en særlig type gave, der kan være forbundet med visse juridiske forpligtelser. Hvis man modtager en gave fra familie og er i tvivl om hvilke regler der gælder, vil det være en fordel at søge juridisk rådgivning. Hermed sikrer man, at man overholder disse forpligtelser.

Som del af fordelsklubben er der adgang til GRATIS familielån-aftale og andre services til meget fordelagtige priser. Bliv medlem af Tobi Fordele her og få adgang til Lexly fordelene.

Jacob Munk-Stander
Co-Founder & CEO

Partner Logo

Hos Tobi hjælper vi travle børnefamilier med at træffe de rette valg på vegne af deres børn og dem selv. Her var det oplagt for os at indgå et samarbejde med LegalHero for på den måde at hjælpe familier med de juridiske dele, der ofte hører sig til for at få styr på økonomi og formue på tværs af generationer fra bedsteforældre til forældre og børnebørn.