Visma Dinero og Lexly gør jura let tilgængeligt for +79.000 iværksættere

Lexly og Visma Dinero har indgået partnerskab om at gøre livet nemmere for iværksættere og selvstændige

Lexly Logo Partner Logo

Visma gruppen og nordens førende juridiske online platform Lexly samarbejder på flere niveauer for at gøre livet bedre for alle erhvervsdrivende i kategorierne iværksættere, selvstændige, små og mellemstore virksomheder.

Via Lexly tilbyder Visma Dinero alle +79.000 brugere adgang til suveræn juridisk rådgivning og digitale selvhjælpsdokumenter indenfor både det erhvervs- og privatretslige.

Dinero er ejet af Visma, som hver dag hjælper flere end en million små og store virksomheder i hele Europa med effektiv forretningssoftware.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker at vide mere om denne type samarbejde eller ønsker at blive partner med Lexly, så er du meget velkommen til at kontakte Oscar Almstrup på tlf. ‭71 99 88 20.

Philip Lucas Roager
Business developer & partnerships manager

Partner Logo

“Vi har valgt at indgå et samarbejde med Lexly, fordi det er en god mulighed for at hjælpe vores brugere med at få adgang til juridisk gyldige skabeloner og kontrakter. Der er meget jura, krav og regler i det at være virksomhedsejer, og det kan være svært at få et samlet overblik over relevante paragraffer og krav. Derfor er Lexly et godt match”