Sikkerhed & garanti

Vi ved at juridiske anliggender er sårbare og følsomme. Derfor har vi designet vores platform til at højne standarden for sikkerhed. Din kommunikation på platformen er altid privat, og du har fuldt overblik over, hvem der har adgang til dine oplysninger.

Sikkerhed
Sikkert dokument

Fortrolige sagsoprettelser

Dine sagsoprettelser bliver kun vist til den skare af jurister, der er relevante for at løse din opgave. Dit navn er anonymiseret overfor juristerne, så længe du ønsker det.

Sikker kommunikation

Privat kommunikation

Vores platform gør dig i stand til at konsultere vores juridiske eksperter uden at skulle udveksle telefonnumre, emails, navn og adresse.

Sikker platform

Sikker betaling

Vores platform har integreret Stripe-betaling, der er standarden indenfor onlinebetalinger. Derfor kan du være sikker på, at dine betalingsoplysninger ikke bliver kompromitteret af tredjeparter

Lexly er din garanti for høj kvalitet og service

Vi udvælger nøje hvert enkelt rådgiver i vores netværk. Vi samarbejder derfor kun med de dygtigste jurister, der kontinuerligt leverer højkvalitetsrådgivning.

Lexly er med dig på sidelinjen hele vejen. Og skulle noget imod forventning gå galt, er vi altid parate til at assistere dig med din opgave.

Logo HDI

  • Lexly er forsikret for op til 10 mio. kr. gennem HDI Danmark. Det er din garanti for, at du er dækket, hvis uheldet skulle være ude.
  • Forsikringen dækker automatisk og er allerede inkluderet i prisen.