Sådan fungerer det når juridisk rådgivning er blevet digitaliseret.

Vi har håndplukket de dygtigste juridiske eksperter og samlet dem på vores digitale platform, der er skræddersyet til at håndtere den juridiske rådgivningsoplevelse. På den måde bliver juridiske serviceydelser af høj kvalitet, omkostningseffektive og tilgængelige for hver eneste virksomhed og privatperson i Danmark. Vinderne er både klienterne, juristerne og den danske økonomi.

1

Opret din sag

Start med at fortælle os om dig selv, din virksomhed og din problemstilling. Det tager kun et øjeblik og vi behandler naturligvis din henvendelse i største fortrolighed.

Opret din sag
2

Modtag tilbud og vælg din rådgiver

Vores platform matcher dig med de bedst egnede juridiske eksperter til din opgave. Gennemgå dine tilbud og konsulter dine jurister.

Vælg selv rådgiver
3

Få rådgivning af din udvalgte jurist

Når du føler dig fortrolig kan du hyre din udvalgte jurist. Brug vores digitale værktøjer til at samarbejde med din jurist. Det er både nemmere og med til at sikre, at din information forbliver sikkert opbevaret.

Modtag rådgivning
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.