Vi bruger teknologi til at sænke prisen på juridisk rådgivning

Prissætning

Branchen har brug for nytænkning

Traditionelle advokatkontorer fungerer på den på måde, at man ofte bliver ansat som ung fuldmægtig og mange år frem, tjener penge til partnerne i toppen - mange penge.

Ofte laver partnerne dog ikke selv nødvendigvis det juridiske arbejde - de sælger det.

Traditionelt set har den eneste mulighed for dygtige jurister under partnerniveau været at levere det hårde arbejde, i håb om selv en dag at blive en del af partnerkredsen.

Af den årsag går størstedelen af salæret faktisk ikke til juristen der laver arbejdet selv, men derimod til partneren, kontoret, sekræteren, forsikring og administration.

Det laver Lexly om på og det er der mange jurister, der gerne vil være med til.

Hos Lexly tager vi en fast pris deler ligeligt med juristen. Samtidig foregår hele oplevelsen digitalt og vi kan derfor spare en masse væk på kontorer og dyre mahognimøbler.

Fordi Lexly står for markedsføring, administration, forsikringer og betalinger, kan en rådgiver således levere mindre, men mere koncenteret og konkret juridisk arbejde og samtidig få en større værdi af deres indsats.

Og endnu vigtigere kan de arbejde som de har lyst og med de opgaver de har lyst uden at skulle spekulere på så meget andet end at yde kompetent juridisk rådgivning.

På den måde vinder du - fordi du ikke skal betale 3.000,- kr./t - og din jurist vinder også, idet de får lov at beholde en langt større del af værdien af deres eget arbejde.