Arveret jurist

Skal du bruge en jurist med speciale i arveret, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Lexly matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i arveret, og de sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din arveretlige problemstilling.

Hos Lexly har vi på vores digitale platform samlet over 100 specialiserede rådgivere, der kan bistå dig inden for mange retsområder - også inden for arveretten.

Hvad er arveret?

Fordeling af arv er reguleret af arveretten og reglerne hertil kan findes i arveloven. Arv er noget mange først tager stilling til, efter de har oplevet at miste. Det er en fordel at tage stilling til, hvem der arver dig eller dine nære, forinden noget sker.

Ved at få hjælp fra Lexly kan du sikre, at du får den bedste retsstilling. Du kan bl.a. få rådgivning om følgende:

Ønsker du juridisk rådgivning i relation til, hvordan du opretter et testamente eller ønsker du som arving rådgivning om, hvordan du giver afkald på din arv, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du dertilhørende materiale, skal dette vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Kom i gang med det samme

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i arveret. Lexlys jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan Lexly hjælpe med arveretlige problemstillinger?

Lexly har adskillige specialiserede rådgivere inden for arveret, som kan bistå dig med rådgivning om arveafgift, arveafkald, arveklasser, arv i forskellige familieforhold og arveforskud og gaver.

Hvordan opretter jeg en sag hos Lexly om arveret?

Opret en sag ved at beskrive dit arveretlige problem og vedhæfte relevante dokumenter. Lexly vil derefter lægge sagen i udbud blandt jurister med speciale i arveret.

Hvordan fungerer tilbudsprocessen hos Lexly?

Efter at have oprettet en sag modtager du ét eller flere tilbud fra Lexlys jurister med speciale i arveret. Du vælger det tilbud, der passer bedst til dine forventninger og behov, hvorefter sagsbehandlingen begynder.