Erhvervsjura

Skal du bruge en erhvervsjurist, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Lexly matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i erhvervsret, og de sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din erhvervsretlige problemstilling.

Hos Lexly har vi på vores digitale platform samlet over 100 specialiserede rådgivere, der kan bistå dig inden for mange retsområder - også inden for erhvervsretten.

Hvad laver en erhvervsjurist?

Erhvervsretten omfatter alle problemstillinger, der opstår ved udøvelsen af erhvervsvirksomhed. Det kan være mange typer af erhvervsretlige forhold, som kan omfatte dig, hvad end du er selvstændig, iværksætter, et startup eller et småt eller mellemstor virksomhed.

Ved at få hjælp fra Lexly kan du sikre, at du får den bedste retsstilling. Du kan bl.a. få rådgivning inden for følgende erhvervsretlige områder:

Hvad end du ønsker juridisk rådgivning til, hvordan du omdanner din enkeltmandsvirksomhed til at ApS eller ønsker du rådgivning om udarbejdelse og gennemgang af en ejeraftale, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du dertilhørende materiale, skal dette vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Kom i gang med det samme

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i erhvervsret. Lexlys jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke områder inden for erhvervsret kan Lexly give rådgivning inden for?

Lexly kan give rådgivning inden for områder som stiftelse af anpartsselskab, ejeraftaler, finansiering og ansættelseskontrakter, og mere.

Hvad sker der, når man opretter en sag hos Lexly?

Når man opretter en sag hos Lexly, vil den blive lagt i udbud blandt deres jurister med speciale i erhvervsret. Der vil blive udarbejdet ét eller flere tilbud, som man kan acceptere, hvorefter sagsbehandlingen vil starte.

Hvor mange specialiserede rådgivere har Lexly samlet på deres digitale platform?

Lexly har samlet over 100 specialiserede rådgivere på deres digitale platform.