Erhvervsjurist

Skal du bruge en jurist med speciale i erhvervsret, så lad Lexly, et alternativ til advokater, rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i erhvervsret. De sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din erhvervsretlige problemstilling.

Hos Lexly har vi på vores digitale platform samlet over 100 specialiserede rådgivere, herunder erhvervsjurister, der kan bistå dig inden for mange retsområder - også inden for erhvervsretten.

Hvad er erhvervsjura?

Erhvervsretten er som retsområde en god ide at gøre sig bekendt med. Dette er uanset om der er tale om kontraktudfærdigelse eller gennemgang, virksomhedsstiftelse, interne eller eksterne retstvister eller problemstillinger vedrørende immaterielle rettigheder. Erhvervsretten omfatter en enormt mængde problemstillinger. Man bør som arbejdsgiver altid være opmærksom på erhvervsretten, og særligt inden for dette retsområde, kan det være en god ide at søge juridisk rådgivning herom.

Lexlys erhvervsjurister har stor ekspertise inden for alle erhvervsretlige områder, hvad end det er almindelig kontraktret, selskabsret, ansættelsesret, immaterialret mv.

Ønsker du juridisk rådgivning af en specialiseret erhvervsjurist i relation til, hvordan du opsiger en medarbejder, eller ønsker du som medarbejder rådgivning om, hvordan du forhandler en ansættelsesaftale, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du en dertilhørende ansættelseskontrakt eller andet relevant sagsmateriale, skal dette vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre på platformen i forbindelse med oprettelsen af sagen samt efter oprettelsen.

Har du brug for en erhvervsjurist?

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores erhvervsjurister med speciale i erhvervsret. Lexlys jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, herunder erhvervsjura, derfor kan du være sikker på, at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en erhvervsjurist?

Erhvervsjuristen har en særlig forretningsmæssig, forståelse og indsigt i virksomheder og offentlige institutioner. Mange virksomheden vælger erfor at alliere sig med en erhvervsjurist, da de ofte har specialiseret sig i forskellige områder, som kan være relevant i forbindelse med driften af en virksomhed.

Hvad laver en erhvervsjurist?

Som erhvervsjurist er man udannet til at rådgive erhvervsdrivende. Som erhvervsjurist ligger ens kompetencer inden for de erhvervsretlige områder - det kan f.eks. være ansættelsesret, aftaleret, erhvervslejeret osv.

Hvad er omfattet af erhvervsjura?

Erhvervsretten er som retsområde en god ide at gøre sig bekendt med - især hvis man drive virksomhed. Det kan b.la. være i forbindelse med kontraktudfærdigelse eller gennemgang, virksomhedsstiftelse, interne eller eksterne retstvister eller problemstillinger vedrørende immaterielle rettigheder. Derfor kan det ofte være fordelagtigt for en virksomhed, at alliere sig med en erhvervsjurist.