Familiejurist

Skal du bruge en familiejurist, så lad Lexly, et alternativ til advokater, rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

 • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
 • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
 • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Lexly matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i familieret, og de sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din familieretlige problemstilling.

Hos Lexly har vi på vores digitale platform samlet over 100 specialiserede rådgivere, der kan bistå dig inden for mange retsområder - også inden for familieretten.

Hvad er familieret?

Oftest kommer folk ud for at have brug for juridisk rådgivning efter et problem viser sig, særligt inden for skilsmisser. Det kan derfor være en god ide at få rådgivning forinden problemerne opstår for på bedste vis at kunne få et overblik over din økonomiske og juridiske situation er.

Ved at få hjælp fra Lexly kan du sikre, at du får den bedste retsstilling, hvis du kommer ud for familieretlige problemstillinger. Du kan bl.a. få rådgivning om følgende:

 • Regler om dødsboer og arv
 • Regler om ægtepagter og testamenter
 • Regler om samvær med børn ifm skilsmisse
 • Regler om ugifte samlevende
 • Regler om skilsmisse og separation
 • Regler om ægteskab
 • Regler om bodeling
 • Regler om mægling og konflitløsning

Ønsker du juridisk rådgivning i relation til, hvordan du opretter en ægtepagt eller ønsker du rådgivning om, hvordan du giver opretter et testamente, foregår det praktisk sådan, at du skal oprette en sag hos os, hvor du beskriver, hvad du gerne vil have hjælp til og omfanget af dit behov. Har du dertilhørende materiale, skal dette vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen.

Kom i gang med det samme

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i familieret. Lexlys jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventninger, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger, der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg få hjælp til inden for familieret hos Lexly?

Du kan få hjælp til mange forskellige familieretlige problemstillinger, herunder regler om dødsboer og arv, ægtepagter og testamenter, samvær med børn ved skilsmisse, ugifte samlevende, skilsmisse og separation, ægteskab, bodeling og mægling og konfliktløsning.

Hvad er fordelene ved at vælge Lexly frem for traditionelle advokater og advokatfirmaer?

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ, der samler alt på én digital platform og tilbyder en bedre pris og et stærkere resultat. Deres jurister er nøje udvalgte eksperter inden for deres fagområder, og al sagsbehandling sker online, så du altid har nem adgang til et overblik over din sag.

Hvordan fungerer det, hvis jeg vil have juridisk rådgivning hos Lexly?

Du opretter en sag på deres digitale platform, hvor du beskriver dit behov og vedhæfter relevant materiale. Jurister med speciale i familieret vil byde ind på din sag, og du kan vælge det tilbud, der passer bedst til dine behov. Betaling sker først, når sagsbehandlingen er afsluttet.