IT-jurist

Skal du bruge en IT jurist, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i IT-ret i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Vi har hos Lexly samlet nogle af landets dygtigste og mest specialiserede juridiske eksperter, der kan hjælpe inden for mange juridiske retsområder, herunder IT-retten. Vores eksperter inden for IT-ret kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • E-handel - herunder digital markedsføring, digital aftaleindgåelse, digital signatur, fortrydelsesret ved internethandel og elektroniske betalingstjenester (online betaling) samt generel rådgivning om e-handelsloven og e-handelsdirektivet
  • Immaterialretten (IP) - herunder beskyttelse af databaser, brug af varemærker og ophavsretlig beskyttelse af edb-programmer
  • IT-sikkerhed - beskyttelse og forebyggelse mod hackerangreb o.lign. samt generel rådgivning om persondataretlige spørgsmål (GDPR)
  • Digital markedsføring - herunder rådgivning om fx cookies, AdWords, e-mail og sociale medier samt rådgivning om skjult reklame, linking, brug af søgeord samt anvendelsen af kundedatabaser i markedsføringssammenhæng
  • IT-kontrakter, herunder K-kontrakter, udviklingskontrakter, licensaftaler, driftsaftaler, konsulentaftaler, cloud-aftaler outsourcing af IT samt rådgivning om køb og salg af information
  • Domæner - herunder brugen af domænerettigheder og -stridigheder

Vores eksperter er højt specialiserede jurister med en baggrund fra store IT-virksomheder i både ind- og udland samt fra advokatbranchen. Det giver dem de bedste forudsætninger for at kunne sætte sig ind i din virksomheds behov - både juridisk og kommercielt.

Prøv Lexly

Kom i gang allerede i dag ved at oprette din opgave på vores digitale platformen. Vores jurister specialiseret indenfor IT-ret vil herefter give dig faste og bindende tilbud på løsningen af din rådgivningsopgave.

Du vælger selv din ekspert og kan herefter få hele rådgivningen faciliteret på vores skræddersyede digitale platform.

Er du i tvivl om noget eller ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at skrive til os i chatten (til højre) eller ringe os op på +45 71 99 88 20.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en IT-jurist?

En IT jurist er en jurist, der har specialiseret sig i lovgivning og regulering inden for informationsteknologi (IT) og computerteknologi. IT jurister arbejder med en række forskellige emner, der relaterer til IT og computerteknologi, såsom e-handel, immaterialretten, IT-sikkerhed, digital markedsføring m.m. 

Hvad er Lexly?

Lexly er en digital rådgivningsplatform, der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtigere, mere transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til Startups, SMV'er og in-house counsel m.m.

Hvordan fungerer det?

Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, så anbefaler vi, at disse vedhæftes sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.