Jurist inden for kontraktsret

Skal du bruge en jurist til kontrakter, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest specialiserede juridiske eksperter, der kan hjælpe med alle typer af kontrakter, bl.a.:

Som virksomhed er det vigtigt, at dit juridiske boldværk står så stærkt, som muligt. Virksomheder oplever en stigende regulering, der oftest er omfattende og kompleks, og når en forretningspartner forelægger en ugennemsigtig aftale, så kan det sagtens betale sig at være på forkant med juraen og få en ekspert til at gennemgå aftalekomplekset.

Ikke to virksomheder er ens, og det er derfor væsentligt at sikre, at din virksomheds juridiske grundlag er skræddersyet til at tage højde for de nødvendige forhold.

Oftest er stridspunkterne i kontraktfortolkninger spørgsmål om fejl og mangler, fortrydelse samt fortroligheds- og konkurrenceklausuler.

Den gode kontrakt

Det kan virke fristende blot at bruge en gammel skabelon eller spørge i netværket efter en aftale, der er generisk nok til at passe til situationen. Men det er som regel ikke en god idé.

Hos Lexly er vi fortalere for, at den gode kontrakt er den individuelt tilpassede kontrakt. Det betyder, at kontrakten tager højde for alle de små nuancer, der er særlige for lige netop den pågældende situation og den pågældende virksomhed.

Kontrakter skal - mod manges forventning - ikke være komplicerede for at være gode. Oftest er den simple kontrakt også den bedste kontrakt. Kontrakter kan nemlig med fordel ses som et værktøj, der skal bruges i praksis og ikke blot samle støv i skuffen.

Derfor er det også vigtigt, at man vælger en jurist med betydelig fag- og branchespecifik erfaring. Juristen vil nemlig - i samarbejde med dig/jer - kunne opstille en realistisk plan for, hvad kontrakten skal indeholde.

Pris

Lexly er en digital juridisk platform, der primært faciliterer rådgivning inden for størstedelen af alle retsområder. Udover dette tilbyder Lexly også konkurrencedygtige dokumentskabeloner, der er udarbejdet og ajourført af nogle af landets førende jurister inden for deres respektive retsområder, hvorfor du som kunde kan være sikker på, at indholdet stemmer overens med dit juridiske behov. I tilfælde af, at der måtte være behov for efterfølgende spørgsmål eller rådgivning angående dit dokument, så bistår vi også med dette. Du kan se vores samling af skabeloner her samt priserne herom.

Prøv Lexly - alternativet til traditionelle advokater

Kom i gang allerede i dag ved at oprette din opgave på vores digitale platform. Vores jurister vil herefter give dig faste og bindende tilbud på løsningen af din rådgivningsopgave. Det er din garanti for, at udarbejdelsen af din kontrakt ikke løber løbsk, så du ender med en tårnhøj regning.

Du vælger selv din ekspert og kan herefter få hele rådgivningen faciliteret på vores skræddersyede digitale platform.

Hos Lexly er alle jurister personligt screenede samt forsikrede af Tryg. Vores digitale platform er samtidig med til gøre din rådgivning effektiv og bekvem. Det er ikke blot teknologi for teknologiens skyld, det kan også ses på regningen.

Er du i tvivl om noget eller ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at skrive til os i chatten (til højre) eller ringe os op på +45 71 99 88 20.

Hvad er en god kontrakt?

Hos Lexly er vi fortalere for, at den gode kontrakt er den individuelt tilpassede kontrakt. Det betyder, at kontrakten tager hæjde for alle de små nuancer, der er særlige for lige netop den pågældende situation og den pågældende virksomhed.

Hvor kompliceret skal en kontrakt vu00e6re?

Kontrakter skal - mod manges forventning - ikke være komplicerede for at være gode. Oftest er den simple kontrakt også den bedste kontrakt. Kontrakter kan nemlig med fordel ses som et værktøj, der skal bruges i praksis og ikke blot samle støv i skuffen.

Hvad koster en kontrakt?

Lexly har konkurrencedygtige dokumentskabeloner, der er udarbejdet og ajourført af nogle af landets førende jurister inden for deres respektive retsområder. Du kan se vores samling af skabeloner og priser lige her.