Online jurist

Skal du bruge en juridisk hjælp, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Juridisk rådgivning behøver ikke at være i person

Lexly er en online rådgivningsplatform med jurister, der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtig, transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til Startups, SMV'er og in-house counsel.

Advokatbranchen er præget af traditioner og unødig kompleksitet, heriblandt særligt i rådgivningen. Dette gør Lexly op med ved at operere på en måde, hvorpå man som kunde altid har en dybdegående forståelse af sin sag, hvorend man befinder sig.

Lexly går forrest i den digitale udvikling, som den traditionelle advokatbranche har formået at være tilbageholden fra. Dette har gjort det muligt at skabe en digital rådgivningsplatform, der effektiviserer vores interne processer, så du kan sikre dig et transparent sagsbehandling, hvor du hele tiden har et dybdegående indblik i sagsforløbet.

Lad Lexly hjælpe dig

Ønsker du juridisk rådgivning, så har det heldigvis aldrig været nemmere. Ved at lade Lexly behandle din sag sikrer du dig, at alt bliver gjort lovmæssigt, og du slipper samtidig for besværet. Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale inden for retsområdet. Lexlys jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, hvorfor du kan være sikker på, at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for. Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig.

Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling.

Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for en jurist?

Lexly går forrest i den digitale udvikling, som den traditionelle advokatbranche har formået at være tilbageholden fra. Dette har gjort det muligt at skabe en digital rådgivningsplatform, der effektiviserer vores interne processer, så du kan sikre dig et transparent sagsbehandling, hvor du hele tiden har et dybdegående indblik i sagsforløbet.

Hvad er Lexly?

Lexly er en digital rådgivningsplatform, der ved hjælp af moderne teknologi leverer en hurtigere, mere transparent og prissikker juridisk serviceoplevelse til Startups, SMV'er og in-house counsel m.m.

Hvordan fungerer det?

Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os. I sagen skal du beskrive, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, så anbefaler vi, at disse vedhæftes sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.