Selskabsjurist

Skal du bruge en selskabsjurist, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i erhvervsret i landet.

  • Træt af dyr Advokathjælp? Spar op til 60% på regningen!
  • Alle jurister er personligt kontrollerede og verificerede af Lexly.
  • Opret på 2 min og modtag tilbud.

priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp & Lauritzen
Logo Telia
Logo Gjensidige
Logo Airtame
Logo Billetto
Logo Føljeton

Lexly er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Vi har samlet flere end 100 jurister på vores platform, der alle er specialister indenfor et bredt udsnit af retsområder, herunder også selskabsretten. Vores eksperter kan blandt hjælpe med følgende selskabsretlige opgaver:

Vores selskabsretsjurister kommer fra nogle fra landets førende advokatkontorer, andre fra private virksomheder. Fælles for dem alle er, at de har arbejdet indgående med selskabsretlige opgaver; i gennemsnit i mere end 11 år.

Særligt om selskabsomdannelser

Processen er forholdsvis ukompliceret, men der er alligevel flere forhold, der skal tages højde for. Lexly er den mest effektive måde at omdanne dit selskab på. Kom i gang med det samme, spar besværet og få styr på formaliteterne.

Ønsker du at hjælp til at omregistrere din virksomhed, så kan Lexly også assistere med dette. Ved at lade Lexly forestå din omdannelsesproces sikrer du dig, at alt bliver gjort lovmæssigt, og du slipper samtidig for besværet.

Kom i gang med det samme

Hos Lexly foregår det sådan, at du først opretter din sag hos os, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til. Har du relevante papirer til din sag, skal disse vedhæftes på sagen, som du nemt kan gøre i forbindelse med oprettelsen af sagen. Husk at det er gratis og uforpligtende at oprette en sag hos os.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil den blive lagt i udbud blandt vores jurister med speciale i selskabsret. Lexlys jurister er nøje udvalgte eksperter indenfor deres fagområder, derfor kan du være sikker på at din opgave bliver løst bedst muligt. De vil kigge sagen og det dertilhørende materiale igennem. Har vores jurister opfølgende spørgsmål, har du mulighed for at besvare disse, så du og rådgiverne sammen kan danne jer et overblik over, hvilken løsning du har brug for.

Du vil herefter modtage ét eller flere tilbud på, hvordan vi vil løse opgaven for dig. Har du fundet et tilbud, som stemmer overens med din forventning på en løsning, accepterer du blot det pågældende tilbud, hvorefter sagsbehandlingen vil starte. På den måde har du det fulde overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med sagen. Først når sagsbehandlingen er afsluttet vil der ske betaling. Al sagsbehandling sker online, så du har altid nem adgang til et overblik over, hvad der sker i din sag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er omfattet af selskabsretten?

Selskabret omfatter alt hvad der har med selskabers juridiske forhold at gøre. Hvis du har/skal oprette et selskab, kan det være svært at forholde sig til alle de gældende love og regler. Du skal især forholde dig til selskabsloven, idet denne regulerer både anpartsselskaber (ApS), aktieselskaber(A/S) og interessantselskaber (I/S).

Hvad er selskabsomdannelser?

Nogle gange vokser ens selskab ud af dets selskabsform eller grundet andre omstændigheder, hvorfor det kan blive nødvendigt og/eller ønskeligt at ændre eksempelvis sit anpartsselskab til et aktieselskab. Ved omdannelserne skal man være opmærksom på forskellige indskudskrav og relevant lovgivning.

Hvad kan en selskabsjurist hjælpe med?

En selskabsjurist kan bl.a. være nyttig, når du skal stifte et selskab. En selskabsjurist vil udarbejde det nødvendige juridiske papirarbejde, der følger med det at oprette, stifte eller eje et selskab. Det er ikke umuligt at få styr på, men det er meget essentielt at man undgår juridiske faldgruber som selskab.