Jurist inden for varemærkeret

Skal du bruge en jurist med speciale i varemærker, så lad Lexly rådgive dig. Vi har håndplukket nogle af de dygtigste juridiske eksperter i varemærkeret i landet.

Vi matcher ethvert advokatfirma og samler alt på 1 digital rådgivningsplatform til en bedre pris og med et stærkere resultat. Vi har adskillige rådgivere på vores platform, der er specialister i varemærkeret, og de sidder klar og venter på at hjælpe dig i mål med din ophavsretlige problemstilling.

Priser fra

1.796,-

Kom i gang
Kunder der bruger Lexly
Logo Kemp Og Lauritzen Logo Telia Logo Gjensidige Logo Airtame Logo Billetto Logo Billetto

Hvad er varemærker?

Varemærker er forretningskendetegn, der gør din virksomhed identificerbare i markedet – dette er eksempelvis din virksomheds logo. Varemærker hjælper kunderne med at kunne adskille din virksomhed fra konkurrenterne, og er med til at danne et offentligt billede af din virksomhed. Anvendelsen af varemærker kaldes også for branding, og dette har en stor værdi for de fleste virksomheder. Af denne årsager er varemærker også beskyttede – lidt ligesom med copyright – og reguleres i den danske varemærkelov og EUs varemærkeforordning. 

Hvordan registrerer jeg mit varemærke?

Du kan stifte dit varemærke enten ved registrering i et offentligt register eller ved ibrugtagning (også kaldet erhvervsmæssig benyttelse). Ibrugtagning betyder, at du anvender dit varemærke i så udbredt en grad på markedet, at varemærket unægteligt må anses at være tilknyttet din virksomhed. 

Du kan også vælge at lade dit varemærke registrere, hvilket vi anbefaler, da det fjerner usikkerheder og kan være gavnlig i tvister om adkomsten til varemærket. Det skyldes, at det lettere kan bevises hvem der opfandt varemærket først. Derudover sikrer registrering af et varemærke også en bredere og mere international beskyttelse. 

Du kan registrere dit varemærke:

Hvem du skal registrere varemærket hos og hvilken stiftelsesmetode du skal anvende, afhænger af din virksomheds størrelse og hvilket marked som er målgruppen. Vi anbefaler, at du får registreret dit varemærke(r) med hjælp fra en jurist.

Hvorfor vælge Lexly?

Legalhero er et moderne og prisvenligt alternativ til traditionelle advokater og advokatfirmaer. Du kan læse mere om forskellen på advokat og jurist her.

Vores rådgivere har omfattende erfaring med at rådgive om håndtering af oprettelsen af varemærker, varemærkekrænkelser og med at sikre erstatning i tilfælde af krænkelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan registrerer jeg mit varemærke?

Du kan registrere dit varemærke ved ibrugtagning eller ved registrering i et offentligt register. Vi anbefaler at få hjælp fra en jurist til at registrere dit varemærke.

Hvor kan jeg registrere mit varemærke?

Du kan registrere dit varemærke i Danmark gennem Patent- og Varemærkestyrelsen, i EU gennem OHIM, og internationalt gennem WIPO.

Hvad er varemærker?

Varemærker er forretningskendetegn, der identificerer din virksomhed på markedet, såsom logo.

Send en beskrivelse af dit problem direkte i vores platform
Modtag uforpligtende tilbud fra specialiserede jurister, du vælger selv det du synes bedst om.
Efter at have accepteret tilbud foregår rådgivningen direkte på vores online platform, når du har tid.
Kom i gang

Populære ydelser indenfor Ressourcer

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis