Ekstention

Den ret, der tilfalder begge parter i en ekspropriation. Ekstention beskriver, at hvis en del af en fast ejendom skal eksproprieres, så kan ekspropriationen udvides til at dække hele ejendommen. Denne udvidelse gør sig gældende selv hvis ekspropriationsformålet ikke anser dette som nødvendigt. Ekstention sikrer således, at der er et sundt forhold mellem erstatningssummen og den resterende ejendoms værdi.

Relaterede ord

Consequential loss

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan påvirker ekstention en ekspropriation?

Ekstention kan påvirke en ekspropriation ved at udvide den til at dække hele ejendommen, selvom ekspropriationsformålet ikke anser dette som nødvendigt.

Hvad er formålet med ekstention?

Formålet med ekstention er at sikre et sundt forhold mellem erstatningssummen og den resterende ejendoms værdi i tilfælde af ekspropriation.

Hvem har ret til ekstention?

Begge parter i en ekspropriation har ret til ekstention. Dette betyder, at både den person eller organisation, der udfører ekspropriationen, og den person eller organisation, der ejer ejendommen, har ret til at anmode om ekstention.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis