Ansøg om at blive en del af
Lexly-platformen

Rådgiver

Vi søger altid energiske og selvstændige profiler, der har opbygget en væsentlig erfaring fra et eller flere retsområder. Du skal have lyst til at bijobbe med interessante sager. Ideelt set har du ekstra tid på hænderne eller blot mod på flere faglige udfordringer. Vi stiller ingen krav til arbejdstid eller -sted. Vi forventer blot, at du tager din sagsbehandling alvorligt, og gerne vil gå et ekstra skridt for at imødekomme dine kunders behov.

Vi tilbyder

Hos Lexly fungerer alt online. For dig som rådgiver betyder dette, at du kan arbejde, hvor du vil, når du vil og som du vil.

Vi sørger for at henvise kunder og sager, som passer på dit arbejdsområde og sørger samtidigt for at forsikre dig via vores rådgiveransvarsforsikring.

Som rådgiver får du adgang til en platform, hvorfra du kan arbejde med dine egne dokumenter, kommunikere med dine kunder og håndtere alt det administrative omkring dine sager. Derfor kan du fokusere på netop det, som er vigtigt: Kompetent juridisk rådgivning. Som rådgiver bliver du ansat som timebaseret lønmodtager. Lønnen er 800 kr/t

Vi forventer, at du er:

  • Cand.jur. eller cand.merc.jur. med 3 års erfaring fra specialiseret juridisk sagsbehandling
  • Selvstændig og vant til at tage ansvar
  • Komfortabel med at arbejde online
  • Grundig, dedikeret, servicemindet og udadvendt

Kontakt

Ansøg ved at sende CV og evt. relevante papirer til:

job@lexly.dk

Spørgsmål kan rettes til job@lexly.dk eller på telefon til Elizabeth le Dang 71 99 88 20.