Battle of forms

Battle of forms betegner en tvist, hvor aftaleparterne til et kontraktforhold sender modstridende vilkår frem og tilbage til hinanden, herunder særligt i tilfælde, hvor hver part henholder sig til egne standardvilkår frem for den andens. I dette tilfælde er der tale om en vurdering af, hvilke standardbetingelser, der gælder, da modstridende standardvilkår ikke kan eksistere samtidigt. Afklares denne situation ikke indbyrdes mellem parterne, vil det som udgangspunkt være de vilkår, der er fremsendt senest uden at være bestridt af den anden part, der gælder.

icon-privat

Ønsker du rådgivning?

Hos Lexly kan du nemt oprette en sag og modtage gratis og uforpligtende tilbud på din juridiske udfordring.

Start her
Lexly platform

Én samlet platform

Vores digitale platform sikrer simpel og effektiv sagsbehandling og kommunikation. Du har kontrol over opgavens udformning, og er altid opdateret på fremskridt.

Prisen er gennemskuelig

Faste og transparente priser

Undgå ubehagelig overraskelser og få en fast pris inden opgaven accepteres. Hele vores effektive tilgang til arbejdet betyder at vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser.

Fuldt forsikret

Sikker sagsbehandling

Vi sørger for at din sagsbehandling foregår sikkert og krypteret. Det er kun vores betroede juridiske rådgivere der har adgang til de oplysninger du deler.

Lad os hjælpe dig videre...
opret din sag gratis