PropTech Denmark

PropTech Denmark arbejder på at forbedre vilkårerne for PropTech-startups og andre aktører i det danske PropTech-marked.

Lexly Logo Partner Logo

PropTech Denmark og Lexly går sammen om løsninger til PropTech Denmarks medlemmer

PropTech Denmark arbejder på at forbedre vilkårerne for PropTech-startups og andre aktører i det danske PropTech-marked.

For at gøre arbejdet med juraen lettere for medlemmer og samarbejdspartnere hos PropTech Denmark, har vi valgt at indgå et samarbejde, der giver adgang til følgende:

  • 10% på enkeltopgaver på platformen
  • Gratis NDA-skabelon
  • Gratis skabelon til investering via kapitalforhøjelse
  • Gratis cooperation agreement (samarbejdsaftale)

Rabatterne og skabelonerne kan kun bruges én gang pr. CVR-nr.

Rabatterne og skabelonerne indløses og tilgås ved at tage fat i vores partnerskabsansvarlige, Christian Meldgaard på cm@legalhero.dk eller tlf. ‭71 99 88 20.

Hvad er PropTech?

PropTech, som er en forkortelse af "property technology", er et vidtfavnende begreb, der dækker over mange discipliner og koncepter, og der findes ikke èn klar definition af, hvad PropTech er, men generelt dækker det over samspillet mellem fast ejendom og teknologi.

Almindeligvis inddeles PropTech i tre typer:

  1. Deleøkonomiske løsninger ala AirBnB.
  2. 'Smart Real Estate' der f.eks. kan være intelligente løsninger til adgangskontrol eller indeklima.
  3. FinTech løsninger er løsninger, der ligger i krydsfeltet mellem finans og ejendomsudvikling- og administration.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores produkter eller generelt bare er nysgerrig kan du altid fange os på vores chat, eller række ud til Christian Meldgaard, der er ansvarlig for partnerskaber hos Lexly på cm@legalhero.dk eller tlf. ‭71 99 88 20.