LegalHero bliver en del af Lexly

Feature image

PRESSEMEDDELELSE

Lexly, nordens største online juridiske service, køber LegalHero for at entrere det danske marked og cementere sin position som go-to-platformen for juridiske services i Norden. 

Lexly er den førende online juridiske rådgivningsplatform for SMV’er i Danmark. Købet accelererer Lexlys agenda om at blive en stærkere platform ved at foretage en yderligere ekspansion til Danmark.

Med købet fortsætter Lexly med at ekspandere sit SMV marked samtidig og lægger op til endnu en ekspansion til UK og Kontinentaleuropa.

I 2021 rejste Lexly 17 mio. EUR i ekspansionskapital. Lexlys CEO Magnus Stein siger “Vores strategi er at fortsætte med at vokse internationalt og at blive den foretrukne juridiske tjenesteudbyder i hvert marked, som vi går ind i. Lexly har med succes taget den position på det danske marked og sammen kan vi lave en stor forandring i markedet.“

Gennem denne transaktion vil Lexly søge at investere endnu mere i deres eksisterende partner-netværk ved at konsolidere sine ydelser på tværs af Norden.

Lexly har udviklet et fantastisk partnerskabsbaseret distributionsnetværk, som vi tror er nøglen til at drive vækst inden for digitale juridiske tjenester. Lexly samarbejder allerede med alle større banker, såvel som revisorer og forsikringsselskaber i Sverige samt Finland. Fusionen giver os mulighed for at bistå alle partnere mest effektivt gennem det nordiske marked.” Siger Kristian Anker, Co-Founder og Co-CEO hos LegalHero.

Opkøbet vil betyde flere investeringer i LegalHeros SMV ydelser, forstærke LegalHero-teamet væsentligt samt tilføje ydelserne inden for det private marked et nyt fokus: “LegalHero har taget en position som førende platform for SMVer i Danmark ved at have fuld opmærksomhed på at bygge en fantastisk digital kunderejse. Samarbejdet med Lexly giver LegalHero muligheden for at geare et best-in-class partnerskabsnetværk. På kortsigt forventer vi, at fusionen vil betyde en kraftig investering i vækst det samme i teamet i 2022.” fortæller Oscar Almstrup, Co-Founder og Co-CEO hos LegalHero.

Om Lexly:

Lexly blev grundlagt i 2002 og er den førende inden for digitale juridiske tjenester i Norden for private kunder og SMVer. Ved forfølge virksomhedens vision om gøre jura tilgængeligt for alle, er Lexly den første virksomhed til at lave en skalerbar platform i Europa inden for juridiske tjenester. Lexly samarbejder med banker, forsikrings- og revisionsselskaber for at give sine kunder den bedste og glidende kundeoplevelse. Med hovedkontor i Stockholm er Lexly også til at finde i Helsinki, Finland og Sao Paulo, Brasilien. Yderligere har Lexly rejst 30 mio. EUR, bistået 400.000 kunder digitalt og rummer et juridisk netværk af over 500 jurister.

Om LegalHero:

LegalHero blev grundlagt i 2016 af Kristian Anker og Oscar Almstrup og er i dag den førende platform for juridiske tjenester inden for SMVer. Med en vision om at gøre jura let tilgængeligt for alle ved fundamentalt at ændre forretningsmodellen for juridiske tjenester, har LegalHero over 120 jurister til at bistå sine tusinder af kunder. LegalHero har rejst 2 mio. EUR.